luni, 23 septembrie 2013

Ou "ochi" in paine




Acum am folosit minibagheta, dar merge foarte bine si cu chifle rotunde.
Se taie un “capac” si se scoate miezul din chifla. Se sparge oul si se pune in barcuta rezultata, apoi se baga la cuptor.
Cand oul este aproape gata se pun si “capacele” in tava sa se rumeneasca putin. La sfarsit se poate pune cascaval ras. Timp de coacere: cca 20 min.
Chifla iese putin crocanta. Daca vreti sa iasa “pufoasa”, acoperiti tava cu un prosop umed dupa ce o scoateti din cuptor.

Nimic nu se pierde, totul se transforma … miezul rezultat de la cele 3 baghete l-am amestecat cu o felie de branza taiata cubulete, 3-4 masline taiate rondele si un ou. Aluatul l-am pus in 2 forme de briose si a mai rezultat o “gustare”. Timp de coacere: cca 25 min

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu